domedagsprofeter, självutnämda experter och annat patrask

Jag börjar bli så pass less på alla dessa knäpp skallar som sprider sin okunskap och rädsla omkring sig böneropare gör i mellanöstern.

Jag ska nu försöka förklara de allra flesta av dessa psykiska defekter som folk lider av.

Genom alla tider så har fenomenet rädsla funnits. Allt som oftast så är vi rädda för de saker som vi inte förstår eller kan "greppa". Anledning till det är väldigt enkel. Eftersom att människan har utvecklats så har de som flytt från saker de inte förstått överlevt medan andra som har varit nyfikna allt som oftast har stukit med.

Genom väldigt enkel tanke verksamhet så kan man snabbt komma fram till att människan i grund och botten är programmerade att vara rädd för de saker som man inte kan förstå eller "greppa".

Eftersom att människan har utvecklats så har vi börjat förstå saker och ting bättre, vi har lärt oss hur naturens fungerar och vi har även lärt oss hur vi ska kunna manipulera den så att vi kan göra våra liv lättare för oss.

Problemet är dock att det fortfarande finns gott som rädsla kvar bland folk för saker och ting de inte kan förstå. En sån sak har länge varit "strålning".

Eftersom att joniserade strålning är något som finns runt omkring oss men ändå inte är något vi kan ta på eller på annat sätt känna av med våra sinnen. Människan har dock varit uppfinningsrik och byggt diverse maskiner och instrument som kan upptäcka detta fenomen.

Dessutom har vi lärt oss hur vi ska mäta det, kategorisera det och experimentera med det.

Nu börjar dock problemet. Eftersom att det finns gott om idioter runt om i världen så börjar dessa nu bli rädda för detta "nya och farliga fenomen". Diverse självutnämnda experter börjar läsa "larm rapporter" från väldigt trovärdiga och seriösa källor som aftonbladet och liknande.

Dessa mentala defekt till människor börjar nu titta sig omkring på saker som kan vara skadligt. Väldigt snabbt så kommer man på att all form utav radio är skadligt. För att få det att låta hemskt och associera det med annan form utav joniserande strålning så som gamma strålning så ska det självklart få namnet "strålning". Allt som nu finns i luften som man inte riktigt kan ta på får nu namnet strålning.

En del riktigt nötter börjar nu bli så rädda att de kommer på att de är allergiska emot el. Vilken upplyst människa som helst kan berätta för dig att el är omöjligt att vara allerigisk emot. El är kort och gott fritt flödande negativt laddade elektroner. Som de allra flesta känner till så är alla atomer till viss del uppbyggda av elektroner.

Kort och gott, elallergiker påstår sig vara allergiska emot en del av vad alla atomer är uppbyggda utav.

Nu kan de allra flesta dra slutsatsen att el allergiker inte lider av annat än obefogad rädsla för saker de inte kan förstå. De bör därför inte bo i elsanerade hus, de bör placeras i mentala institutioner som tar hand om folk som är mindre mentalt begåvade än andra.

Det allra största problemet är dock alla dessa självutnämnda experter som påstår att alla form utav radio trafik är skadligt. De vill ta bort mobiltelefonsändare, de vill förbjuda trådlösa nätverk, de vill förbjuda trådlösa telefoner och andra liknande hushålls produkter och tjänster.

Självklart så påstår de att de har fått cancer, huvudvärk, migrän, fibromyalgi och diverse andra svår definierade sjukdomar som inte har någon känd orsak eller botemedel.

Jag är så fruktansvärt less på alla dessa nötter som springer som kring som domedags profeter och skriker halsen av sig om att all denna nya "strålning" som nu finns ute i luften ska ta död på oss själva och allt annat liv runt omkring oss.

Om du nu orkat läsa igenom hela denna text och håller med mig. Gör världen en tjänst och avliva nästa idiot som du stöter på med dessa tankar i huvudet.

0 kommentarer: