Irriterande folk. del4

Den här gången ska jag ta upp en sorts personer som är nära besläktade med den sortens irriterande folk som jag tidigare tog upp. Det finns egentligen inget etablerat namn på den grupp som jag pratar om men fullblodsidiot är en passande förklaring.

Fullblodsidioten brukar normal sätt vara en mix utav alla irriterande personlighetsdrag som du kan komma på och smärtsamt nog oftast har personen även några extra irriterande egenskaper som du tidigare inte ens kände till.

Fullblodsidioten brukar ha ett fruktansvärt hetsigt humör, vara extremt självgod och om inte dess vilja går igenom så kan hot om både det ena och det andra komma fram, men innan det sker så kommer den obligatoriska framsen fram "Du ska passa dig djävligt noga". Vilket självklart är något som är lånat från filmkaraktären Gunvald Larsson.

Fullblodsdioten kommer med dessa uttryck och hot eftersom att de vet att de har fel, att de saknar förmåga till att erkänna sitt eget fel och till sist saknar innehåll i skallen för att kunna argumentera för sin sak.

Men du vet att du alltid kan ta fullblodsidiotens ord med ro eftersom att de aldrig saknar förmåga till att sätta orden som de just uttryck i handling. Till stor del beror det på att deras förmåga till att fantisera ihop något av orden "Du ska passa dig djävligt noga" är kraftigt begränsad. Egentligen innehåller orden inte någon form utav praktiska handlingar och därför så händer ingenting heller.

Men när du har hört de där orden till leda och det känns som att någon har våldtagit dina öron med en slagborrmaskin så fråga alltid om vad som man ska passa sig för och vad som ska hända. I 100% av fallen så kommer fullblodsidioten att stå där utan ord i munnen och du kan känna dig säker på att människan kommer stå där ett bra tag och försöka fundera ut något att säga. Vilket brukar ta ett par dagar i bästa fall.

Fullblodsidioten har även en fruktansvärt stark förmåga att försöka sprida rykten. Även i dessa fall så brukar bristen av hjärnsubstans kraftigt hindra fullblodsidiotens förmåga att åstadkomma något.

Fullblodsidioten är en sorts personlighet som du hittar i alla delar utav samhället och smärtsamt ofta så brukar de lyckas infiltrera var enda skolklass, arbetsplats och bostadskvarter.

0 kommentarer: