Vänsterpartiet

Vänsterpartiet, det löjliga lilla försöket till ett så kallat "starkt vänstervridet" parti vi har i sverige. Till skillnad från andra socialistiska stater i världen så vill de behålla demokratin, de vill behålla yttrandefriheten och nu är de tydligen emot massavlyssning av folket.

Just de, den gnälliga lilla biten vänstervridna idioter vi har i landet. Den som har sett till att vi idag har en av de absolut mest krångliga bidrags systemen på jorden tillsammans med det idiotiska investeringarna på skit som inte fungerar. Det enda de har gemensamt med de lite andra socialistiska partierna och styrena är att de skiter fullständigt i om en investering är effektiv eller inte.

Vänsterpartiet är tyvärr även det tillhåll som alla de där kulturella idioter hänger sig vid. Den enda anledningen till att de vill ha en mer "rättvis" stat är att de isf inte behöver producera något som går att leva på. De kan då istället sitta hemma och stoppa i sej diverse droger, plinkaguittaren och slänga ihop random skit lite nu och då utan att lyfta ett finger för att göra något vettigt

När jag menar kulturella idioter så menar jag inte de som förespråkar att folk ska ha fri tillgång till att skapa vad de vill, av i princip vad som helst utan att behöva betala royalties till skivbolag eller liknande institutioner. Det jag åsyftar är den sorten som springeromkring på alla alternativa festivaler som finns i landet i deras Palestinasjalar nynnandes till Pepps Persson. Den sorten som frivilligt sätter på sig för små byxor, ett smutsigt linne och plomonstop.

Vänsterpartiet är även stället där en hel del förvirrade ungdomar söker tillflykt. De vet inte vad som vänsterpartiet står för. Det är därför som vänsterpartiet har en hel drös ungdomsförbund och systerorganisationer som byter medlemmar mellan varandra lite hursomhelst. Ungdomar som har läst de tre sista sidorna till kommunistiska manifestet och helt plötsligt börjar springa omkring i Che Guevara tröjor och klistra röda affischer över allt på stan.

Verkligheten är att vänsterpartiet är en stor bunt människor som inte vet sitt eget bästa och de få som verkligen håller i partiet försöker allt för mycket att mjuka upp partiet så mycket som möjligt för att verka mer korrekt i dagens samhälle.

0 kommentarer: