Irriterande folk .del nått

Den ständigt återkommaned rubriken som tydligen aldrig sinar eller slutar att förundra. Den här dagen ska jag prata om den där sortens människor som man allt för ofta hör prata i mobiltelefon på deras balkong. Med en nasal röst som kännetecknar deras oförmåga till att sätta handling i deras ord.

Just det personer som prata mycket och gör desto mindre, av någon lustig anledning så är de flesta medelålders kvinnor som lever på socialbidrag, röker sig galna om dagarna och brukar gnälla om att de inte har några pengar när de sitter på random hamburgersylta och pratar i mobiltelefon.

Lustigast av allt med den här sortens avarter är att de alltid verkar ha en plan på hur de ska bryta den dåliga trenden av att suga på samhället likt blodiglar på ett kadaver. Förvisso är det inget fel med att ha positiva tankegångar och planera sin framtid. Det brukar vara det första steget i att skapa ett drägligt liv.

Men eftersom att dessa personer totalt verkar sakna förmåga att göra något, förutom att prata i den gudförbannade mobiltelefonen (som konstigt nog inte har vuxit fast i deras skalle) så händer självklart ingenting.

De fortsätter att gnäll om att de inte har något jobb, ingen utbildning, lever på socialbidrag och inte har några pengar. Allt medans de äter otroliga kvantiteter skräpmat, släpper ut lika mycket rök som halva tysklands kolkraftverk och gnäller om deras situation i mobiltelefonen.

Något som jag länge har funderat över är vem de egentligen pratar med i mobilen?

Jag har länge och väl funderat på vad man ska göra åt detta samhällsproblem. Tydligen verkar deras förmåga till att gnll på allt och inte göra något vara genetiskt kodad. Näst intill 100% av de barn som dessa personer lyckas klämma fram har ugefär samm fratid framför sig.

Därför så förslår jag tvångskastrering, för samhällets och nationes bästa. De skulle innebära att mängden socialbidragsparaciter skulle minska till nära noll.

0 kommentarer: