Jag har blivit upplyst

Många har min uttryck varit om att den gröna idiotismen som sprider sig i det moderna samhället är som en böldpest bland oförstående unga. Än fler gånger har jag likställt religion med psykiska åkommor.

Därför så har ja nu tagit mig tid och tänka efter. Stora delar utav den gröna rörelsen som existerar idag är faktiskt en modern form utav en religion. Precis som alla andra dommedagsprofeter före dem så har nu politiska grupper dykt upp med en vriden agenda som håller på att ta död på den globala ekonomi som har gett mänskligheten dess otroliga möjligheter som den har idag.

I samma veva som miljömupparna vill förbjuda allt som möjligtvis skulle kunna skada miljön så är de ovilliga att själva ta avstånd från den frukt som det bär med sig. Att i ena andetaget skrika om att olja är fel så utnyttjar de allt annat som samhället har att erbjuda i bekvämligheter.

Sverige släpper idag ut änglafisar om man jämför med hur det såg ut för 150 år sedan. Tänk efter nu lite, det blir före sverige blev ordentligt industrialiserat.


0 kommentarer: