Pensionärerna visar färg

PRO som normal sätt brukar vara en mer russinaktig version utav LO har visat att de kan vara mer än bara mellanmjölk och gnäll om dålig hemtjänst. Jag gjorde det fatala misstaget att besöka PRO's hemsida i tron om att de skulle existera ett forum, aktiva bloggare eller iaf länkar till mer aktuellt material.

Allt för att göra lite reserch om vad pensionärerna egentligen tycker och tänker. Men ack jag blev förrådd, i efterhand så förstår jag att russinskålen anser att vattentoaletter och kaffebryggare är ungefär så pass långt de har kommit i sin tekniska utveckling och att deras syn på internet är ungefär som en gammaldags tidning.

PRO som jag alltid har misstänkt egentligen enbart är en fasad för en långt mycket mer ondskefull agenda, har i dagarna visat var skåpet skall placeras. Den nya given från Pensionärrena är att barnaga skall återinföras och att allting under pensionsåldern skall llyda de äldres visdom och livserfarenhet.

PRO har visat att den egentliga meningen utav deras förkortning måste vara Pensionärernas Revolt Organisation. All form utav progressivt tänkande skall förbjudas och de sociala missuppfattningarna från förr skall återinföras för att tillfredsställa deras konservativa agenda.

Söndagsskola och ärtsoppa på torsdagar, så skall den nya generationen utav otuktade vildar till tonåringar formas i en skola som Folkpartiet har gett FRA fullständiga rättigheter att söka terrorister i.

Allt detta uppdagades i rättegången emot Ronald Fasth. En rättegång som ett flertal Organisationer som stödjer PRO's sak och medlemskår besökte. Pensionärernas gerilla liknande fasoner att locka dit mer barn, för att misshandla, med varmkorv är snudd på barbariska och minst sagt motbjudande.

Att den äldre befolkningen i landet har motbjudande och konservativa tankar bakom deras skrynkliga pannben är därmed bevisad.

0 kommentarer: