"Å nej jag måste polisanmäla för att jag inte begriper bättre"

Jag har ganska länge hyst hopp om att den stora majoritet utav alla människor här i värden egentligen inte är så fruktansvärt pantade som man kan tro. Jag har alltid haft hopp om att iaf mer än 50% utav alla människor har så pass stor förmåga att tänka att de inte behöver skrika och gnälla utöver sig så fort något de inte förstår inträffar.

Men ack denna välvilliga och naiva tanke gnags sönder dag för dag. Den andra teorin jag har om att störredelen utav värdens befolkning har IQ som rumstemperatur får mer och mer vatten på hjulet.

Förvisso är det en artikel från Aftonbladet, men jag är övertygad om att personen i artikeln som blir intervjuad inte är medlem i MENSA.

Om jag skulle träffa denna Theresé så skulle hon få ett gott gapskratt i sitt ansikte av mig. Kort efter det så skulle jag håna och förnedra henne tills socialmyndigheter skulle vara tvungna att ta hand om barnet.

Där kom ett till problem med just dumma människor, de har en djävulsk tendens till att försöka sig. Det är iaf i rak linje med Darwins teori om att inte de nödvändigtvis mest begåvade reproducerar, utan de organismer som tar för sig mest.

0 kommentarer: