Fler anledningar till att jag hatar melodifestivalen

Jojjemen, mitt hat mot denna psudopridefestival når högre höjder genom inspiration från en liten snabb titt i bakspegeln. Fucking jävla Carola Häggkvist. Om inte de är anledning nog så kan jag ta upp den här artikeln.

Bert Karlsson, Sveriges svar på Winston Churchill. En medioker självgod fettpropp som har huvudet styrt något höger om Mussolini.

När då mer äckligt skit som dragshow artisterna i After Dark och medlemmar ur Idol börjar dyka upp tillsammans med högervridna isterklumpar i paljetter och nu i år så har de även blandat in Cristine Meltzer. Räckte det inte med den talanglösa Petra Mede förra året som värd.

Året 2008 så blev jag bara förbannad över att Charlotte Perrelli var med. Hon ser ju för fan ut som någon rekvisita ur originalet Star Trek.


Schlager börjar känns mer som en trekammarbrunn som har stått lite för länge och har blivit full med bottenskrapet av kändisar och osmaklig smörja.

Sen att tabloidmedia får en erektion som innebär hot mot Astra's försäljning utav Viagra gör inte saker och ting bättre.

0 kommentarer: