Dags att hacka på IOGT-NTO

Alla som har hört mig parat mer än 5 minuter vet att jag frångår det förbannade hycklande lögnhalsarna som kallar sig för nykterhetsrörelsen i sverige. Mer bestämt den ondskefulla smitthärden i samhället som kallar sig för IOGT-NTO.

Organisationen har på något mystiskt sätt ofta lyckats nästla sig in i myndigheters arbete. Eller iaf ge sken av att ha samarbete med myndigheter. Ta den här pressreleasen som hatmaskinen IOGT publicerade på deras hemsida för ett tag sedan.

Låter formellt och allt det där. Det råkar bara vara så att polisförbundet inte är polismyndigheten. Polisförbundet är poliskårens fackförbund. Sen när fan ska fackförbund börja uppmana till brott? Sedemera så pratas det om vad poliserna upplever. Inte objektiva fakta.

HD slog fast att brottsprovokation och/eller bevisprovokation fundamentalt fel i det här domslutet. Det finns alltså egentligen ingen lag emot det i sverige. Men om nu en polis är skälet till att någon begår ett brott så har polisens roll som lagförande myndighet fallit.

Sen när jag ska försöka få tag i statistiken från antingen polisförbundets hemsida eller IOGT's egen hemsida så verkar den mystiskt nog vara frånvarande.

Jag ska ta och skicka lite mail och höra efter om var statistiken för undersökningen finns och om möjligt ta och slå hål i IOGT's spin.

1 kommentarer:

Nina Svensson sa...

Hejsan! Maila mig på nina@iogt.se så ska du få det du vill ha! Så kan vi se om hittar nåt mer att hacka på. :) /Nina Svensson, pressekreterare för IOGT-NTO