Juholt och Stalin

Nyligen kom jag till insikt om att Håkan Juholt och Josef Stalin har slående likheter med varandra. Båda är män, både driver en uppenbart socialistisk agenda och båda beskrivs som landsfäder, Juholt's landsfaderskap kan kanske just nu ifrågasättas en smula, men vi känner till att politiker gärna skriver om historien en smula för att passa deras agenda. Så inom ett par år kommer det vara möjligt att se Håkan Juholt som den store socialistiska landsfadern som arbeta mot de dekadenta Bolchevikerna.

Stalins Landsfaderskap är välkänt. Han byggde ett stort imperium för folket, precis som hans föregångare hade velat. Ett folkets diktatur, hur nu det går ihop med socialism kan man idag diskutera, men vid tillfället var det en bra lösning.

Förutom så finns det ett spann på ca 9 år mellan Stalin's död och Juholts födsel. Kan det vara så att under den här tiden så arbetade forskare i dåvarande Sovjetunionen med att klona den store landsfadern Stalin och sedermera inplantera honom som en reinkarnation i 60-talets sverige?

I närheten till Juholt's födelseort så finns det då en pågående byggnation av en kärnkraftsanläggning som ytterligare spär på teorierna om rysk inblandning. Det är ett känt faktum att ryssar och speciellt forskare och spioner från dåvarande sovjet var fascinerade av kärnenergi.

Håkan Juholt's bana i det etablerade och dominerade socialistpartiet kanske inte har varit lika spikrak som sin klonade föregångare men ändock så har han nyligt tagit steget upp till den absoluta makten.

Likheterna mellan dessa maktens män är slående och frågorna angående Juholt's genetiska ursprung kan inte ifrågasättas för att det inte finns bevis som motsätter teorin.

0 kommentarer: