Storebrors sahället är påväg

I och med att borgarna har kommit till makten så kommer inom kort allt det du gör, dokumenteras, kategoriseras och till sist inspekteras.

Vad är då problemet. Jo inte bara de väsentliga sakerna som kontroll om du har betalat skatten eller att du har besiktigat din bil. Nej då. Långt mycket mer ska göras för att "just din personliga säkerhet" ska stärkas.

Hur kan då dokumentering utav allt det jag gör öka min personliga säkerhet? Presis på samma sätt som diverse diktatorer genom världs historien så vill man bygga upp ett "fläck fritt" samhälle. På något vis så ska jag tydligen vara mer säker här i samhället om jag är video övervakad på precis var enda liten millimeter jag rör mig på.

För att ytligare driva fram detta samhälle så måste det ju finnas någon som kontrollerar att alla regler följs. Normalt sätt är det polisen, men eftersom att vi nu lever i ett samhälle där allt ska privatiseras så ska privata aktörer agera polis.

För att få de nya medborgarna i samhället att acceptera denna idé så måste de självklart hjärntvättas lite innan. Därför så ska så kallade "ordnings betyg" införas i skolväsendet.

I en snabb summering så går ordnings betygen ut på att lära eleven att det är rätt att hjärnlöst acceptera allt som du blir lärd utan att tänka själv. De mer du accepterar det och berömmer läraren de mer d får ut av det. Kort och gott du blir lärd i skolan att smöra.

Självklart måste ett system med smörning finnas i ett samhälle där det finn samhälls klasser. Hur ska man annars kunna ta sig upp på denna stege.

Så till de "dumma" eleverna som ifrågasätter lärare och kommer till "felaktiga" slutsatser i tex samhällkunskap i skolan får då dåligt betyg. Ett välldigt enklt sätt att förtrycka människor på som tänker själva och tar ställning i samhällspolitiska frågor.

Och eftersom att borgarna nu inte ens kan vänta på dra frågan genom den sedvanliga byråkratin så ska stockholm redan nu börja förtrycka de "dumma" i skolan.

Läs själv och tänk lite...

0 kommentarer: