Världen håller på att gå under

Den överskriften har jag plockat direkt från skvallerblaskans idestormande här om dagen. Fan vad kreativt.

Skit samma, jag skriver så för att de verkligen kommer att hända. Det är oundvikligt, men det kommer inte att bero på krig, ozonhål, koldioxid utsläpp, terrorister eller kärnvapen. Jag ska inte försöka förutse vad de kommer att bli. Men en sak är säker, alla dessa domedagsprofeter som får så förbannat mycke plats i media, de som gapar och gormar om det enda och de andra.

De har allihop fel. Det som kommer skicka mänskligheten till dess avgrund är rädsla. Rädsla för andra människor, rädsla för kärnvapen, terrorister eller vad de nu kan vara för nå skit som manglas ut i media.

I grund och botten beror det på att allt för många idioter som är rädda för saker och ting som de inte förstår, eller inte vill förstå får komma till tals. De knäppskallar som får yttra sig i skavallerblaskor världen över, talandes som tarokort och AIDS epidemier.

För att få bukt med de här problemet så vill jag yttra mitt förslag till lösning. Låt oss förbjuda aftontidningar, kändisnyheter, dockhussåpor och annat intelektuelt nedbrytande skräp som finns i mediavärlden.

Låt oss avliva alla knäppskallar som hoppar av skolan för att sitta på McDonalds och sncka skit.

Om inte de skulle fungera så finns det säkert andra saker som kan tänkas förbjudas.

0 kommentarer: