Motståndare

Det finns gott om folk här i världen som är emot alla möjliga saker. Invandringsmotståndare, miljömotståndare och alkoholmotståndare. Om jag skulle fortsätta så skulle ingen jävel orka läsa klart.

Gemensamt har de iaf att de skyller all sköns problem här i värden på ett enda "problem". Högervridan nötter tror att alla problem som involverar brott, ekonomiska neddragningar och deras egna misslyckande här i livet beror på invadrrare.

Miljömotståndare, miljöaktivister eller veganer som de kallar sig ibland, tror att värden ska gå under inom kort pga diverse löst definierade idéer om utsläpp och deras samband med diverse problem som de inte heller specificerar speciellt väl. Överdriven rädsla för tecknisk utveeckling och oförmåga att förstå samband mellan samhällsutveckling och konsumptionen av energi.

De blir äcklade när de inser att en hamburgare består utav en död kossa som har blivit nedmalen och sedemera hoppressad igen till en liten biff.

Alkoholmotståndare tror att alla problem i samhället som involverar brott eller familjetragedier beror på alkohol. Deras orationella och minst sagt lösa argument och anklagelser brukar leta sig in i kommunalpolitik och lokala tidningars insändarsidor. Därifrån sprider de sina vridna version utav sanningen.

Det finns en hel massa andra sorters motståndargrupper här i samhället. Kom bara ihåg, kallar de sig för motstånare av någon sort så dra öronen åt dig. Kolla noga igenom deras argument och deras filosofiska eller ekonomiska band till andra organisationer.

0 kommentarer: