Datoradministratörer

Datoradministratörer den mest oheliga av sorter. Du vet mycket väl vad jag skriver om. Den där medelålders byfånen som ockuperar ett kontor i någon skrubb. Ingen vet egentligen vad han gör, han verkar mest av allt sitta på sitt kontor och pilla med något.

Om sanningen ska fram så sitter han där och smygrunkar och spelar MS-röj dagar i ända. De ända gångerna som han störs är när någon vill ha en förklaring till varför halva nätverket är nere eller om någon frågar varför igen utav skrivarna tycks fungera.

Det är ett vida känt faktum att denna ensamvarg som förmodligen inte kan ett skit om hur en dator fungerar än mindre hur fel kan avhjälpas är ditsatt utav någon statlig myndighet. Enbart för att deras kompetens är så låg och deras intressen så inskränkta att de helt enkelt inte passar någon annan plats.

I Sverige skulle vi kunna skicka dessa personer till avgrunden där de hör hemma. Plocka bort dessa sinnesslöa personer. På så sätt så skulle den nu så bräckliga ekonomin kunna få en liten men ack så välbehövlig skjuts.

0 kommentarer: