Windows 7

Jag skriver sällan om programvara eller liknande i den här bloggen. Men det finns en första gång för det mesta här i världen.

Låt säga att d anser att Windows Vista suger tarmludd och McDonalds-föda. Skulle du då komma på tanken att byta ut det mot ett operativ som kallar sig för Windows 7? Om du var lite mindre van vid datorer och någon skulle visa dig hur detta nya operativsystem, skulle du bara sådär känna att det var rätt för dig?

Två personer från Australien som förmodligen fortfarande har kvar oskulden utförde ett experiment för att se om folk skulle kunna se skillnaden på ett Linux skrivbord och det nya Windows 7.Resultatet är att Windows håller på att gräva ner sig i designerträsket tillsammans med andra efterblivna idioter som designar hemsidor i 100% flash. Tyvärr så håller stora delar utav Linux-skaparna på att köra ner i samma dike.

1 kommentarer:

Rasputin sa...

Kan inte göra annat än att hålla med. Det borde fan vara skottpengar på folk som "skriver" hemsidor hel, eller ens till största delen, i flash. Och så vitt jag vet så lider win7 fortfarande av samma grundläggande brist som vista, snygg yta men mest skit under huven och inte någon större "uppgradering" från xp.