Allt jävla ondskefullt skit

Allt jävla ondskefullt skit du kan trycka in på knappt 2 minuter har nu japanska forskare lyckats ta fram. Kort efter att ha uthärdat den groteska smärtan av att lyssna på de rytmiska oljudet, som bäst kan beskrivas som att bli våldtagen i bihålorna av viagrapumpad jackrusselterrier, så kommer dina öron att lösas upp inifrån. Din hjärna kommer att aktivera en grundläggande försvarsmekanism och bryta ner sig själv och i samma veva så kommer cyanid och arsenik att flyta genom resten utav din kropp, enbart som ett självförsvar mot den groteska avsaknaden utav smak.

En normal person med IQ över rumstemperatur bör avlida inom 30 sekunder efter att ha hört slingan och resten av kroppen kommer att vara helt upplöst inom 15 minuter. Skitsnacket om att Japan inte aktivt fortfarande strider enligt de principer de hade under andra världskriget är enbart bluff och båg.

Detta otroligt potenta massförstörelsevapen som kan decimera en normalt uppkopplad nation till enbart plommonbefolkningen och en liten del prepubertala individer som uppenbarligen saknar hörsel återstår.

Förljande klipp bör av avnjutas med ljud tillslaget.

0 kommentarer: