Svar på tal

De här måste bli en första gång. Men varför inte. Jag fick ett svar i mitt inlägg sist om att kyrka och politik bör skiljas åt.

Tyvärr så var det inte den sortens sbar av den sortens person som jag hade önskat mig, men varför inte. Lite feedback och konstruktiv kritik kan väll aldrig skada. Ehumm låt mig därför citera inlägget i dess helhet.

"Nineve sa...

Tycker du att partipolitik och Svenska kyrkan ska skiljas åt så måste du rösta på de som tycker så!

FRIMODIG KYRKA som du kan rösta på till stiftet och till kyrkomötet står för detta alternativ.

Partipolitikerna tänke rinte lämna frivilligt så nu röstar vi ut dom!

"
Som sagt inte direkt det som jag hade förväntat mig eller dets om jag sökte efter men iaf. Ehumm vad fan står de där då.

Första meningen låter iaf rimlig. Om de nu ska ha någon form utav psudodemokrati så bör den iaf utnyttjas. Men vad in i självaste fan är då resten. Osmaklig och osund propaganda om en sammanslutning utav krista människor.

Det var nästan så att jag slängde kommentaren i soporna men så kom jag på att yttrandefrihet och religionsfrihet inte nödvändigtvis betyder att de som nyttar dessa rättigheter är speciellt bildade eller logiska.

Vänta en sekund ska läsa igenom deras hemsida...

Å fy fan, en hyperkonservativ bokstavstroende grupp av radikala högertomtar. En grupp som vill att svensk lag ska frångås om allas likhet inför lagen. En grupp som tycker att bibeln ska tolkas bokstavligt.

Nu är jag förvisso inte en troende människa men om det nu råkar vara så att det finns någon tomte där ute som vill svar på den här frågan så.

"Gud skapade männsiskan i hans avbild" Dvs att gud hade två kön var både hetro-, bi- och homosexuell. Hur kan det då komma sig att vissa kristna människor är emot giftemål mellen två människor av samma kön?

0 kommentarer: