Social nätverk

Nej jag skiter i att jag inte har skrivit ett skit här på år och evigheter. Inga ursäkter utan ett stort det fuck you åt dig om du tycker att jag är lat.

Den här vackra kvällen så kom jag på varför jag inte riktigt tycker om konceptet sociala nätverk. Facebook, Lunarstorm, Twitteer, Helgon... Listan kan göras lång på sidor där folk skriver onödigt skit om oväsentliga grejer som ingen bryr sig om.

Förutom en sorts personer, socialt missanpassade idioter som tycker det är kul och intressant att vet precis allt om just dig. De ser på bilderna du har lagt ut där och skapar en karta över vilka personer du umgås med. De kollar upp vad du skriver, när du skriver, när du är inloggad och allt annat sånt där information som bara STASI skulle ha haft i sina våtaste drömmar.

Just de, tro inte att du är så förbannat oskyldig och att de som du skriver är speciellt svårt att hitta mönster i. Social missfoster som gladeligen läser 'Se och Hör', är intresserad utav kungafamiljen och tycker att miljövänliga bilar är en bra idé. Det är den sortens personer som du får efter dig.

Nu kan jag låta som en sån där paranoid folihattbärande person som tror sig ha kontakt med andra sidan/ufon/gud eller annat valfritt fantasifoster. Jag vill inte skrämma dig, som aftonbladet gör med sina överdriva antagande och irrationella skrämsel propaganda.

Nej mest av allt så har jag aldrig förstått poängen med att skriva meningslösa kommentarer till suddiga bilder som inte tillför världen någonting. Jag har aldrig kommit på av vilken anledning som jag ska skriva uppdateringar om vad jag gör ständigt och jämnt. Men mest av allt så förstår jag inte varför i helvette jag ska ta mig tiden att läsa eller titta på den där onödiga jävla smörjan.Facebook, Twitter Revolutionizing How Parents Stalk Their College-Aged Kids

Se så jävla illa de kan gå

1 kommentarer:

Anonym sa...

haha bra skrivet gillar din ironiska ödmjukhet.