Tv... det kan gå välldigt fel

Jag började bara av lite nyfikenhet att kolla runt och se vad det finns för gratis satellittvkanaler som finns tillgängliga. Självklart så gjorde jag det på det enklaste sättet möjligt, dvs google.

Efter en del letande så upptäckte jag att det finns en hel jävla drös med skitkanaler på en hel massa språk som jag inte begriper eller bryr mig om. Hur som haver verkar det som att en ganska stor del utav de gratis sändningarna som finns tillgängliga i europa och mellanöstern är tillgängliga även i sverige.

Det bästa av allt är att de flesta kanaler och produktionsbolag verkar ha hemsidor. Visserligen är en del minsta sagt amatöraktiga, men en del andra delar tom. på webcast. Tjohoo! Därför ska jag nu göra en lista på de mest fuckade kanalerna med webcast på sin hemsida.

1. Supreme Master Television. Verkar vara nå allvarligt religiöst, propsar på om grönsakstuggande och miljömedvetenhet med en hel del kristall-tjoller och andlighet trams. Ren jävla tortyr!

2. JaameJam international TV. Det lilla jag begriper är att de talar Persiska. Musik verkar vara deras grej å jag spyr snart galla.

3. Alhiwar TV. Inte en jävla susning, möjligtvis någon form utav nyhetskanal, det jag såg var två tomtar som satt och diskutera nått som rörde de flesta länderna runt mellanöstern och "Amerika". Ganska underhållande då den ena gubben såg ut som sliskigare variant utav Berlusconi och den andra som Christer Ulfbåge med en trasa på skallen.

4. DMC TV. TV från Thailand. Alla ytterligare beskrivningar är onödiga.

5. The Word Network. Dygnet runt svarta gubbar från USA som predikar. Jag har inget emot deras hudfärg, men skitsnacket som de förmedlar är bland de mest idiotiska jag har hört.

6. Payame Afghan TV. Nyheter och telefondebatt med en snubbe som ser ut som en porrskådis från 70-talet.

7. Universal TV. Somalisk nyhets och informationskanal. Ser mörkare ut än den tidigare prästkanalen på plats nummer 5.

8. LA9 Sat. Det kanske är att jag tittar på skiten mer eller mindre mitt i natten, men den här gillar jag. Italienska tjejer som enbart har trosor på sig å smeker tuttarna. Någonting vettigt ur de där jävla spagettilandet.

Jag skulle kunna fortsätta, men det känns allt för drygt. Håll till godo, listan ska utökas om jag har lite att göra. Vist måste det finnas något vettigt på TV kan man tycka, den här listan bevisar motsatsen.

0 kommentarer: