Norrbotniabanan

Efter att ha läst den här artikeln så började jag allvarligt fundera på vad i helvete det är för fel på folk. Först av allt så är Norrbotniabanan en dum tanke som borde begravas med den/de dumma människor som pillat fram den. Det har hitintills gått åt mer än 50 miljoner kroner åt diverse utredningar, planeringar och annat skit i detta projekt.

Fastän de har satsats så mycket pengar på det. Så finns det idag ingen färdig planerad dragning av järnvägen. Det finns ingen färdig fastslagen tidplan. Det finns inte ens en millimeter färdig byggd järnväg för de där 50 miljonerna.

Just nu så sitter det ett antal personer är heltidsanställda och ansvariga att hantera det idiotiska projektet som kallas för norrbotniabanan. Hur fan kan man satsa pengar på något som

1 Den behövs inte. Idag då finns det inget behov att bygga mer järnväg i norra sverige.
2 Det kostar åt helvete för mycket pengar. Om samma slant skulle investeras i vägar i stället så skulle fler kunna ta del av det och mer transporter skulle kunna genomföras för att vägar är väldigt mycket billigare att bygga per kilometer.
3 Jag som skattebetalare vill inte bekosta ännu en penisförlängare med mina surt förvärvade kroner.

0 kommentarer: