Ovetenskaplig poletik

Under flertalet år så har politiker bokstavligt talat torkat röven med vetenskapens framsteg. Politiker är och bör alltid vara ideologiskt drivna. Men för den sakens skull så bör de inte frångå faktum. När men gör sånt så blir man antingen vänsterpartis eller medlem i någon form av religion.

Att sverige i århundraden har blundat för dess felaktiga och ovetenskapliga drogpolitik måste i rimlighetens namn bero på politikerna som sitter och styr landet. Rökning på krogen blev för ett tag sen förbjudet. Fastän det inte finns en enda vetenskaplig undersökning som kan påvisa att passiv rökning är skadligt.

I sverige behandlas alla möjliga narkomaner med metadon. Ett läkemedel som inte på något sätt var till för att delas ut till vem som helst och kan skapa minst lika mycket problem som det kan lösa.

Men nu har dock det ultimata beviset för den svenska politikens idiotiska tankegångar trängt upp genom jordytan.

2 kommentarer:

Per sa...

Om man söker på "passive smoking" i PubMed så är fyra av de tio första träffarna artiklar som visar ett statistiskt säkerställt samband mellan passiv rökning och olika former av vanliga patologier. Att anklaga andra för att torka sig i arslet med vetenskap bör inte kombineras med att göra det själv.

Realist sa...

Jag föreslår ett par pragmatiska lösningar på missbruksproblemen:

1. Legalisera alla droger
2. Reducera/avskaffa det sociala skyddsnätet för missbrukare
3. Tillåt kommuner att aktivt exkludera drog- och alkoholkonsumenter som är destruktiva för sin omgivning
4. Skapa underlag för debatt i hemmen om droger och alkohol
5. Återuppbygg kulturella värden och erbjud ungdomar en utmanande och mer intressant framtid

Väl medveten om att dessa förslag aldrig kommer att gå igenom i svensk domstol, eftersom hela det svenska folket är hjärntvättat med civilisationshysteri och tyrannisk socialism, är tanken fortfarande ganska enkel: Vi måste återinföra det naturliga urvalet. Den absolut bästa lösningen på självdestruktivt och idiotiskt beteende är att låta konsekvenserna av beteendet tvinga människorna att handla annorlunda. De som inte lyckas, försvinner automatiskt. Alla vita medelklassmänniskor kommer nu att reagera känslomässigt: "Men Gud vad omänskligt!" Vad de förbiser är att föreställa sig hur vårt samhälle kommer att se ut om missbruk och kriminalitet fortsätter växa. Får vi inte då också ett omänskligt samhälle?

Här finns en intressant analys av problemet:
http://www.anus.com/tribes/snus/archive/2008-10-06/%C3%85terinf%C3%B6r_det_naturliga_urva