Fuck integritet

Jepp du läste rätt, allt för många nötter och finniga fjortonåringar har gastat om FRA och hela såpan som har utvecklats runt lagförslaget som röstades igenom. Personligen tycker jag att integritet är en av hörpelarna i ett fungerande samhälle. Vissa saker vill du helt enkelt ha för sig själv, precis som att jag inte vill se allt som grannen sysslar med.

Men nu har en del knäppskallar som vill titta i kristallkulan efter vetenskap börjat gasta om något helt annat. Jo nu ska de tydligen snart vara möjligt att "läsa dina tankar". Ehumm, vist luktar det aftonblask med ett mindre godståg paranoia.

Sannerligen, så nu vill de starta en "debatt" om hur lagar ska utformas för att skydda våran integritet. Men det nu blir möjligt att på ett eller annat sätt "läsa dina tankar" så lär en standardiserad dator säkerligen användas. En standardiserad datorn är i princip alltid inkopplad på internet och i samma veva så skickas information nästan alltid över landsgränser.

Så nu för att minska besväret så vill jag att alla (när det blir möjligt iaf) ska få en hjälm på skallens om de ska bära omkring så att FRA ska kunna analysera dina tankar så att du inte hittar på något dumt och olovligt som att tex parkera på handikapp parkeringen eller att gå emot röd gubbe.

Å just ja min referens...

0 kommentarer: