Irriterande folk. del6

Sannerligen så finns det alltid gott om folk här i världen som är mer dumma än andra. En del andra personer funderar man allvarligt på hur de lyckas hålla sig vid liv när allt mellan deras öronen tydligen har ruttnat eller blivit deporterat till främmande land. Ungefär som den här killen.

Mängden idiotisk skitsnack som människan spyr ur sig är bortom allt som jag hitintills har stött på i min tid här på jorden. Att kräva staten på pengar för att man har blivit attackerad av en björn är precis lika hjärndött som att kräva pengar av staten för att man har blivit mobbad i skolan.

Det är fruktansvärt synd att inte björnen bet av genitalierna på den här människan för de borde vara ett brott emot mänskligheten att den här sortens knäppskallar ska kunna få föröka sig. Att kräva ersättning från en person eftersom att denna har orsakat skada direkt eller indirekt är brukligt och förståeligt.

Att försöka med följande ergument får mig att tappa hakan.
"Det är de som ställt till med oredan. Det är de som vill ha björnarna. Om du skjuter ett rovdjur då ska man ersätta staten men om du blir attackerad av deras djur tar de inte sitt ansvar"

Med den sortens logik så borde även staten ge ersättning till folk som får cancer av cigarettrökning. Staten har godkänt den produkten, därför så ska de ge ersättning. Att utalandet blir publicerat i aftonbladet gör inte saken mindre irriterande. Men på ett annat sätt så visar det även vilken lysande journalistik som de sysslar med.

0 kommentarer: